lördag 2 juni 2012

Veckobrev inför vecka 23



Här kommer läsårets sista veckobrev...
Det känns både konstigt för mig och barnen att det är så få dagar kvar. Vi har roligt tillsammans och har så mycket att lära och hitta på. Det tar ett tag innan man lär känna alla barnen och det är en trygghet när man får kläm på varandras egenheter. Mitt jobb är både fantastiskt och spännande, ingen dag är den andra lik. Barnen kommer att få göra en utvärdering i veckan vad de tycker att de har lärt sig under de här två terminerna, även vad som upplevts roligare och svårare.

Vi har varit till skolsköterskan i veckan för att se hur mycket varje barn har vuxit sedan den 23 augusti 2011. Sammanlagt hade klassen vuxit 129 centimeter, alltså lika långa som Isak och Frida mäter.

Runandagen genomfördes med viss skepsis mot vädrets makter men solen sken framtill lunch. Barnen fick uppleva vår tradition med ett  slags tivoli på hela skolgården med häxgrotta, ansiktsmålning, chokladhjul, gosedjursbasket, stövelkastning, enarmad bandit, puckrullning med mera.

De här dagarna övas det mycket sång både till klassrummet och till den gemensamma avslutningen med Idun på skolgården.

Vi önskar att barnen har med sig en större påse till på torsdag då vi ska städa ur lådorna.

Information inför nästa läsår
Ni har tidigare fått information om att Lotta Andersson skulle arbeta som lärare i klassen kommande läsår. Lotta har valt att byta arbetsplats då hon p.g.a. flytt skulle ha fått en lång resväg till Runbacka. Patrick Fransson, som förnärvarande arbetar som lärare i Iduns förskoleklass, har tackat ja till att ta tjänsten som lärare i blivande 1B och 2B. 
Tjänsten i Iduns förskoleklass är tillsatt av Firmesk, som tidigare har arbetat på skolan.

Hälsningar
Anita Lidman
Bitr. rektor förskola - åk 3
Runbacka skolor
Tel 08-626 16 02
Vecka 23
Måndag      Ingen Naturdag
Tisdag        Idrott 
Onsdag      Sveriges nationaldag skola och fritids stängt
Torsdag      Fiol,  Medtag en stor papperspåse
Fredag        Önskedag  (Ingen idrott)


/Maria, Katia, Lisa och Mirre 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar