torsdag 27 oktober 2011

Inför vecka 44-45

Vi inledde veckan med en härlig utflykt till Järva fältet.Väl uppe på Klippiga bergen som egentligen är en fornborg hade vi en fin utsikt över Ravalen. Barnen hade turen att möta en fågelskådare som berättade spännande saker. Några barn hittade massor av höstkantareller. Vi lekte lekar och grillade korv. Tiden gick fort, men vi gick inte nedför stupet!Gemensamma upplevelser stärker gruppsammanhållningen.





Nästa attraktion den här veckan var när vi fick besök av klassens faddrar år 4 B. De hade valt ut varsin högläsningsbok som de tagit med hemifrån. De läste sedan högt och hade ett litet bokprat med sitt fadderbarn. Efter det ritade de tillsammans en bild som passade till deras saga.

Ni kommer att få hem per mejl ett underlag till utvecklingssamtalet ungefär en vecka innan samtalet. Fredag den 28 oktober arbetar jag hemma för att förbereda samtalen. Margareta Magnusson är vikarie i klassen.Det är fortfarande en del familjer som inte har kryssat i att ni har sett er tid för samtal. Jag utgår nu ifrån att de passar!

Vecka 44 Höstlov

Vecka 45
Måndag   Naturdag 
Tisdag     LÄSLÄXA medtag läsebok och läseprotokoll, Idrott
Onsdag   
Torsdag  Fiol
Fredag    Idrott

Vi ses efter höstlovet!
Mirre


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar