fredag 24 augusti 2012

Veckobrev inför vecka 35

Rödkepsen
Stora stygga björnen

Hoppe, världens starkaste kis
 


Jägaren
 
Alla barn fick fantasibubblor 

Kul att träffa alla fina barn igen i årskurs två. Det känns som att många har mognat över sommaren.
Den här veckan har vi framförallt sett till att alla ska känna sig trygga med sina nya platser, gjort namnskyltar, röstat fram nya klassregler, pratat om klassvärdarnas uppgift, gått igenom Olweusreglerna, övat på våra namn, skapat ett vackert alfabete.Margareta Sandler har haft engelska för första gången ( i halvklass) med gruppen samt musik med grupp 2. Patrick har haft grupplekar.Eleverna har berättat två och två om sitt sommarlov för varandra och sedan har man fått berätta vad kompisen sagt inför gruppen. Därefter har var och en gjort en mind map om sitt sommarlov och efter det renskrivet en text på datorn. Avslutningsvis ritade barnen en bild om sommar 2012.Intressanta texter!

OS kommer att ligga i fokus vecka 35.På onsdag ska Oden och Idun år1-3 ha en hel idrottsdag på Sollentunavallen där barnen ska få prova på längdhopp,60m, kast med liten boll, höjd och kula. Vi önskar att barnen har med sig en egen matsäck med dryck och att de är klädda för att ha gymnastik utomhus.

Det saknas fortfarande från en del föräldrar uppdaterade personuppgifter om era barn. När de har kommit in får ni en rykande färsk klasslista hemskickad i pappersformat.

Föräldramöte onsdagen den 5 september!


Vecka 35
Måndag   Naturdag  grupp 1  
Tisdag     Naturdag  grupp 2 
Onsdag   SOLLENTUNAVALLEN (medtag egen lunchmatsäck med dryck)
Torsdag   Idrott  grupp 2, Grupp och porträttfotografering
Fredag     Idrott för båda grupperna
//Mirre, Lisa, Margareta och Patrick




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar